Medalje fra NM Linedance 2011

3. plass i Koreografi  - ABC

Medalje og diplom fra Norwegian chapionship - Gold - Battle in Line 2023. 3. plass i koreografi.

Eier og Hoved Instruktør:  -Tine Hildisch

Autorisert/sertifisert Linedance Instruktør


Tine har danset Linedance siden 2008 og har hatt en utrolig utvikling innen Dansen. Hun begynte som assistent i 2011 under Tanja i RockBack Dancers. Hun utviklet etterhvert gode ferdigheter som instruktør og var instruktør på kurs i Åros for RockBack i 2013.

Hun har også stilt i NM i Linedance i 2011 under katogorien koreografi. Her stilte hun med egen dans og tok 3. plass og bronsjemedalje. I 2023 stilte Tine i Norwegian Championship - Gold - Battle in Line, under katogorien Koreografi. Hun stilte igjen med egen dans og tok igjen en 3 plass og bronsje. Så hun opprettholder koreografi ferdighetene og koreografere fortsatt danser, som både danses på kurs og som hun stiller i konkurranser med. 


Høsten 2019 har Tine Deltatt og bestått Trener 1 - Linedance Instruktør utdannelse. Hun er nå Godkjent og autorisert/sertifisert Trener 1 - Linedance Instruktør gjennom Norges Idrettsforbund og Norges Danseforbund. 

Januar 2023 har Tine gjennomført og fullført obligatorisk Trener attest for både voksen og ungdom i regi av Norges Idrettsforbund. 

Hun kommer til å fortsette og ta kurs og trener attester som er relevant innenfor dans og Linedance, for å holde seg fullstendig oppdatert på det å være en trener/instruktør og det å holde kurs.


Tine utvikler seg stadig som danser og instruktør og tar med seg både kurs og workshop som kan hjelpe henne å utvikle seg videre. Hun har tatt ett teknikk kurs i regi av Norges Danseforbund med Raymond Sarlemijn, for å utvikle teknikken i de forskjellige dansestilene.

Hun har også kurs i West Coast Swing, både fordi hun ønsker å lære og fordi hun da kan utvikle seg mer innen dans. 

Tine blir også invitert og takker ja, til å være instuktør på kurs under Countryfestivalen på Vinstra år etter år. Så hun høster erfaringer også fra større eventer.


Tine står klar til å ta i mot dansere i alle aldre på kurs i Asker.


Kontakt Tine direkte på: tine@rockback.no

                     Diplom

           Trener 1 - Linedance

                   Kursbevis

             Trener 1 Linedance

     Idretts - CV - Tine

Samarbeidspartner og Hjelpe instruktør:  -  Ann-Kristin Sunstad

Autorisert/sertifisert Linedance Instruktør

 

Ann-Kristin Sunstad er Tine sin "høyre hånd" og kjører kursene i Asker hvis Tine er syk eller på annen måte er forhindret fra å kjøre kursene.  Hun fikk i 2019 fått ett utrolig tilbud, som gjør at hun har muligheten til å utvikle seg enda mer innen dans og teknikk. Dette gjør at hun dessverre ikke kommer til å være så mye på kurs i Asker fremover, men helt kvitt henne blir vi ikke og det er vi veldig glad for. Hun kommer til å holde seg oppdatert på våre danselister, så hun kan "steppe" inn hvis det trengs. 

Ann-Kristin er også vår "pirker" på teknikk, hun kommer til å lære bort en del teknikk og pirke litt på elevene underveis, når hun er på kurs i Asker. Ann-Kristin stilte i Norwegian Championship - Battle in Line i 2021, under kategorien Individuell Intermediate. Her tok hun en meget sterk 2. plass og sølv medalje. Så hun opprettholder ferdigheter innen teknikk og konkurranse på ett høyt plan. 

Hun har fortsatt ansvaret for klær og trykk av disse, så her er det fortsatt mulighet til å bestille. All profilering er det Ann-Kristin som står for og hun er helt rå på dette.

 

Ann-Kristin har danset Linedance siden 1996. Hun startet da hos Western Way, og i 1998 gikk hun over til Cato Larsen i Western Line Dancers.

I 2000 Startet hun opp sine egne kurs i Oppegård, og disse drev hun frem til 2006. Så kom hun til RockBack i 2006, hvor hun hadde først Country kursene i Asker, før hun i 2007 tok over Filtvedt avd. til RockBack.

Hun har også vært instruktør under Buckaroo Linedancers, og gjestet flere dansegrupper rundt omkring.


Høsten 2019 har hun deltatt og bestått Trener 1 - Linedance Instruktør utdannelse og er nå - Godkjent og sertifisert  Trener 1 -Linedance Instruktør av Norges Idretts forbund/Norges Danseforbund.

 

Ann-Kristin er vår pirker på teknikk, hun har tatt flere teknikk kurs og fortsetter å holde seg oppdatert på dette. Nå danser hun og utvikler teknikken hos Raymond Sarlemijn, som er flere ganger verdensmester innen Linedance og en av topp instruktørene i verden.

Så vi i RockBack er heldig som har Ann-Kristin med på laget.

 

Ann-Kristin er å treffe på kurs i Asker med jevne mellomrom.


Kontakt Ann-Kristin direkte eller for bestilling av klær på : annkristin@rockback.no

Hjelpe Instruktør/Assistent: -Susan Roberts - Eriksen 

Autorisert/sertifisert Linedance Instruktør


Susan  er vår hjelpe instruktør på Kurs. Hun fungerer som en assistent og hjelper å dekke opp vegger når dansen snur seg til ny vegg, slik at elevene alltid har noen å se på. Men i tillegg til å fungere som assistent, så er Susan også hjelpe instruktør. Dvs at hun tar elever ut på siden og går igjennom steg, hvis dette trengs eller er ønskelig. I tillegg har Susan enkelte kurstimer hos oss, hvor det er hun som er Instruktøren. Hun har også kursene hvis vår hovedinstruktør er syk eller borte fra trening


Høsten 2019 har hun deltatt og bestått Trener 1 - Linedance Instruktør, via Norges Idrettsforbund og Norges Danseforbund.

Så Vår sesongen 2020 hadde hun praksis på kurs i RockBack, så hun fikk praksistimene som kreves for å bli autorisert og få beviset på utdanningen. Mars 2020 var praksisen utført og hun er nå godkjent og sertifisert Linedance Instruktør. Hun kommer til å fortsette å ha enkelte timer på kurs hos RockBack, slik at hun kan høste mer erfaring som instruktør.

Vi er heldig som har henne med på laget. 

 

Susan har danset Linedance i RockBack siden 2014 og har utviklet seg til å bli en meget god og tydelig danser. Så i 2017 ble hun med som assistent for Tine en sesong, før Tine også prøvde ut en annen assistent. Susan fortsatte som danser og utvikler seg stadig.Nå er hun tilbake som assistent og klar for nye utfordringer. Hun er lærevillig og står på for å utvikle seg enda mer og tillære seg flere egenskaper og ferdigheter innen Linedance. Hun danser også swing og går flere kurs og er med på flere tilstelninger innen swing.

Susan er å treffe på forskjellige workshop og kurs, som gjør at hun stadig utvikler seg innen dans.

Susan står klar til å hjelpe elever på kurs i Asker.

Vår gode hjelper på kurs  -Trine Thoresen


Trine har vært vår assistent på kurs, flere sesonger. Men har nå trått litt tilbake, men er fortsatt på våre kurs, som elev. Men hun er fortsatt en utrolig god hjelper på kurs. Hun stepper inn hvis hjelpeinstruktør/assistent er borte og dekker en vegg, så med andre ord en god hjelp for både elever og instruktør.


Trine har danset linedance hos Rockback siden 2008 og har utviklet seg til å bli en meget god danser. Hun har nå fått interessen for hva det vil si å være en assistent på kurs og fikk muligheten til å prøve seg siste sensong i 2018. Hun tar utfordringene på strak arm og utvikler seg stadig både som danser og assistent. Så hun fortsetter opplæringen videre i 2019 og fra 2020 er hun en fullverdig assistent på kurs.

 

Trine er å treffe på forskjellige workshops og arrangenenter rundt omkring, da hun stadig reiser på disse for å utvilke seg enda mer og å til-lære seg fler egenskaper innen linedance.

 

Trine treffes på kurs i Asker

                       Diplom

           Trener 1 - Linedance

             Kursbevis Trener 1

-                   Linedance

                     Diplom

         Trener 1 - Linedance

              Kursbevis Trener 1 

                      Linedance

                                                                               ROCKBACK SIN HISTORIE


Rockback Dancers ble startet i 2005 av Stefan Schûtzer, Tanja Enget og Nina Fosterud. De startet da opp kurs i Asker.

Stefan var oppført som eier av firmaet.

Ann-Kristin Sunstad ble hentet inn som instruktør i RockBack i 2006, med country kurs, som sin spesialitet.


Stefan og Nina trakk seg etterhvert ut av RockBack og startet med sine egne kurs.

Tanja fortsatte å drifte RockBack Dancers sammen med sin mor Irene Enget.


RockBack Dancers har også vunnet NM gull i Team, i 2007 og 2008. 

RockBack Dancers har også hatt fler elever som har stilt til NM i koreografi og tatt flere medaljer innen dette.


Tine Hildisch tok over Dansegruppa RockBack Dancers, sommeren 2017 og startet da sitt eget firma Hildisch RockBack.

Tine tok over Dansegruppa etter Tanja Enget som har vært instruktør for Rockback siden oppstarten i 2005, som har hatt flere eiere siden oppstarten.


Tanja tok over som eier tidlig i 2017 etter sin mor Irene Enget som drev Enget RockBack i mange år, men Tine overtok staffett pinnen sommeren 2017 da Tanja tok da skrittet videre og flyttet til Kvam.


I 2019 byttet Tine navn på gruppa til å bare hete RockBack Linedance.


Ann-Kristin Sunstad ble hentet tilbake til RockBack da Tine tok over som eier, hun er fortsatt med oss som samarbeidspartner og ansvarlig for gruppas profilerings artikler. (Klær, etc)