ROCKBACK LINEDANCE - ASKER

Medalje fra NM Linedance 2011

3 plass i Koreografi - ABC

Eier og Instruktør: -Tine Hildisch

 

Tine Hildisch tok over Dansegruppa sommeren 2017 og startet da sitt eget firma Hildisch RockBack.

Tine tok over Dansegruppa etter Tanja Enget som har vært instruktør for Rockback siden oppstarten i 2005, som har hatt flere eiere siden oppstarten.

 

Tanja tok over som eier tidlig i 2017 etter sin mor Irene Enget som drev Enget RockBack i mange år, men Tine overtok staffett pinnen sommeren 2017 da Tanja tok da skrittet videre og flyttet til Kvam.

 

Tine har danset Linedance hos RockBack siden 2008 og har hatt en utrolig utvikling innene Dansen. Hun begynnte som assistent i 2011 under Tanja og har hatt en god læremester. Hun utviklet etterhvert gode ferdigheter som instruktør og var instruktør på kurs i Åros for RockBack i 2013.

Hun har også stilt i NM i Linedance i 2011 under katogorien koreografi. Her stilte hun med egen dans og tok 3. plass og bronsjemedalje.

 

Tine utvikler seg stadig som danser og instruktør og tar med seg både kurs og workshop som kan hjelpe henne å utvikle seg videre. Hun har tatt ett teknikk kurs i regi av Norges Danseforbund med Raymond Sarlemijn, for å utvikle teknikken i de forskjellige dansestilene.

Sist nå har hun begynt å ta kurs i West Coast Swing, både fordi hun ønsker å lære og fordi hun da kan utvikle seg mer innen dans.

Senest sommer 2018 var Tine instuktør på kurs under Countryfestivalen på Vinstra. Dette var en utfordring hun tok på strak arm og tilbakemeldingene var strålende. Så hun høster erfaringer også fra større eventer.

 

 

Tine står klar til å ta i mot dansere i alle aldre på kurs i Asker.

Instruktør og Samarbeidspartner: - Ann-Kristin Sunstad

 

Ann-Kristin Sunstad er Tine sin "høyre hånd" og kjører kursene i Asker hvis Tine er syk eller på annen måte er forhindret fra å kjøre kursene. Hun tar også elever ut på sidelinjen hvis de trenger en ekstra gjennongang eller bare ønsker eller trenger å få inn ett eller flere steg.

Hun hopper også inn under kurser og tar utlæring av enkelte danser, hun er å treffe på kurs sammen Tine.

Ann-Kristin er også vår "pirker" på teknikk, hun kommer til å lære bort en del teknikk og pirke litt på elevene underveis.

 

 

Ann-Kristin har danset Linedance siden 1996. Hun startet da hos Western Way, og i 1998 gikk hun over til Cato Larsen i Western Line Dancers.

I 2000 Startet hun opp sine egne kurs i Oppegård, og disse drev hun frem til 2006. Så kom hun til RockBack i 2006, hvor hun hadde først Country kursene i Asker, før hun i 2007 tok over Filtvedt avd. til RockBack.

Hun har også vært instruktør under Buckaroo Linedancers, og gjestet flere dansegrupper rundt omkring.

 

Ann-Kristin er vår pirker på teknikk, hun har tatt flere teknikk kurs og fortsetter å holde seg oppdatert på dette.

 

Ann-Kristin er å treffe på kurs i Asker.

Assistent: Susan Roberts - Eriksen

Susan er vår assistent på kurs denne sesongen, hun hjelper til å dekke opp vegger på trening, så elevene alltid har noen å se på når dansen snur seg til ny vegg. Hun tar også elever til side å går igjennom steg hvis noen trenger dette, så med andre ord en god hjelp for både elever og instruktør.

 

Susan har danset Linedance i RockBack siden 2014 og har utviklet seg til å bli en meget god og tydelig danser. Så i 2017 ble hun med som assistent for Tine en sesong, før Tine også prøvde ut en annen assistent. Susan fortsatte som danser og utvikler seg stadig.Nå er hun tilbake som assistent og klar for nye utfordringer. Hun er lærevillig og står på for å utvikle seg enda mer og til-lære seg flere egenskaper og ferdigheter innen Linedance. Hun danser også swing og går flere kurs og er med på flere tilstelninger innen swing.

Susan er å treffe på forskjellige workshop og kurs, som gjør at hun stadig utvikler seg innen dans.

Susan står klar til å hjelpe elever på kurs i Asker.

Gode hjelpere på kurs og oppvisninger:

Vi i RockBack er så heldig og ha noen gode og flinke øvet dansere, som stiller opp å hjelper til på kurs og oppvisninger når og hvis det trengs. Hvis assistenten er syk eller dansen snur seg fort eller ofte til nye vegger, stiller disse damene villig opp og dekker en vegg slik at eleven alltid har noen ben å se på.

Vi er utrolig takknemlig for disse gode hjelperne våre og setter stor pris på deres engasjement.

Disse hjelperne vil også fungere som "assistenter under opplæring" sesongen høst 2018. Dvs at disse damene vil til tider dekke en vegg og være til hjelp under utlæring og dansing, men er under opplæring av instruktør for å kunne bli fullverdige og trygge assistenter.

Lise Lange Trine Thoresen

Copyright @ All Rights Reserved