Medalje fra NM Linedance 2011

3 plass i Koreografi  - ABC

Eier og Instruktør:  -Tine Hildisch


Tine Hildisch tok over Dansegruppa sommeren 2017 og startet da sitt eget firma Hildisch RockBack.

Tine tok over Dansegruppa etter Tanja Enget som har vært instruktør for Rockback siden oppstarten i 2005, som har hatt flere eiere siden oppstarten.


Tanja tok over som eier tidlig i 2017 etter sin mor Irene Enget som drev Enget RockBack i mange år, men Tine overtok staffett pinnen sommeren 2017 da Tanja tok da skrittet videre og flyttet til Kvam.


Tine har danset Linedance hos RockBack siden 2008 og har hatt en utrolig utvikling innene Dansen. Hun begynnte som assistent i 2011 under Tanja og har hatt en god læremester. Hun utviklet etterhvert gode ferdigheter som instruktør og var instruktør på kurs i Åros for RockBack i 2013.

Hun har også stilt i NM i Linedance i 2011 under katogorien koreografi. Her stilte hun med egen dans og tok 3. plass og bronsjemedalje.


Tine utvikler seg stadig som danser og instruktør og tar med seg både kurs og workshop som kan hjelpe henne å utvikle seg videre. Hun har tatt ett teknikk kurs i regi av Norges Danseforbund med Raymond Sarlemijn, for å utvikle teknikken i de forskjellige dansestilene.

Sist nå har hun begynt å ta kurs i West Coast Swing, både fordi hun ønsker å lære og fordi hun da kan utvikle seg mer innen dans.

Senest sommer 2018 var Tine instuktør på kurs under Countryfestivalen på Vinstra. Dette var en utfordring hun tok på strak arm og tilbakemeldingene var strålende. Så hun høster erfaringer også fra større eventer.Tine står klar til å ta i mot dansere i alle aldre på kurs i Asker.

Samarbeidspartner og Hjelpe instruktør:  -  Ann-Kristin Sunstad

 

Ann-Kristin Sunstad er Tine sin "høyre hånd" og kjører kursene i Asker hvis Tine er syk eller på annen måte er forhindret fra å kjøre kursene.  Hun har nå i 2019 fått ett utrolig tilbud, som gjør at hun har muligheten til å utvikle seg enda mer innen dans og teknikk. Dette gjør at hun dessverre ikke kommer til å være så mye på kurs i Asker fremover, men helt kvitt henne blir vi ikke og det er vi veldig glad for. Hun kommer til å holde seg oppdatert på våre danselister, så hun kan "steppe" inn hvis det trengs. 

Ann-Kristin er også vår "pirker" på teknikk, hun kommer til å lære bort en del teknikk og pirke litt på elevene underveis, når hun er på kurs i Asker.

Hun har fortsatt ansvaret for klær og trykk av disse, så her er det fortsatt mulighet til å bestille. 

 

Ann-Kristin har danset Linedance siden 1996. Hun startet da hos Western Way, og i 1998 gikk hun over til Cato Larsen i Western Line Dancers.

I 2000 Startet hun opp sine egne kurs i Oppegård, og disse drev hun frem til 2006. Så kom hun til RockBack i 2006, hvor hun hadde først Country kursene i Asker, før hun i 2007 tok over Filtvedt avd. til RockBack.

Hun har også vært instruktør under Buckaroo Linedancers, og gjestet flere dansegrupper rundt omkring.

 

Ann-Kristin er vår pirker på teknikk, hun har tatt flere teknikk kurs og fortsetter å holde seg oppdatert på dette.

 

Ann-Kristin er å treffe på kurs i Asker med jevne mellomrom.

Assistent:  -Susan Roberts - Eriksen

Susan  er vår assistent på kurs, hun hjelper til å dekke opp vegger på trening, så elevene alltid har noen å se på når dansen snur seg til ny vegg. Hun tar også elever til side å går igjennom steg hvis noen trenger dette, så med andre ord en god hjelp for både elever og instruktør.

 

Susan har danset Linedance i RockBack siden 2014 og har utviklet seg til å bli en meget god og tydelig danser. Så i 2017 ble hun med som assistent for Tine en sesong, før Tine også prøvde ut en annen assistent. Susan fortsatte som danser og utvikler seg stadig.Nå er hun tilbake som assistent og klar for nye utfordringer. Hun er lærevillig og står på for å utvikle seg enda mer og til-lære seg flere egenskaper og ferdigheter innen Linedance. Hun danser også swing og går flere kurs og er med på flere tilstelninger innen swing.

Susan er å treffe på forskjellige workshop og kurs, som gjør at hun stadig utvikler seg innen dans.

Susan står klar til å hjelpe elever på kurs i Asker.

Assistent under opplæring: -Trine Thoresen

Trine er vår assistent under opplæring. Dvs at hun fungerer som en assistent, men er fortsatt under læring til å bli en fullverdig og god assistent for instruktøren.

 Hun hjelper til å dekke opp vegger på trening, så elevene alltid har noen å se på når dansen snur seg til ny vegg. Hun tar også elever til side å går igjennom steg hvis noen trenger dette, så med andre ord en god hjelp for både elever og instruktør. 

Trine har danset linedance hos Rockback siden 2008 og har utviklet seg til å bli en meget god danser. Hun har nå fått interessen for hva det vil si å være en assistent på kurs og fikk muligheten til å prøve seg siste sensong i 2018. Hun tar utfordringene på strak arm og utvikler seg stadig både som danser og assistent. Så hun fortsetter opplæringen videre nå i 2019. 

 

Trine er å treffe på forskjellige workshops og arrangenenter rundt omkring, da hun stadig reiser på disse for å utvilke seg enda mer og å til-lære seg fler egenskaper innen linedance.

 

Trine treffes på kurs i Asker

God hjelper på kurs og oppvisninger: - Lise Lange

Vi i RockBack er så heldig og ha en god og flink øvet danser, som stiller opp å hjelper til på kurs og oppvisninger når og hvis det trengs. Hvis assistenten er syk eller dansen snur seg fort eller ofte til nye vegger, stiller denne damen villig opp og dekker en vegg slik at eleven alltid har noen ben å se på. Hun står også ofte midt i dansegruppa og er da en stor hjelp for elevene som kan se på bena hennes når de danser, hvis det er vanskelig for de å se instruktøren sin ben eller assistentene.

Vi er utrolig takknemlig for denne gode hjelperen vår og setter stor pris på hennes engasjement.

 

Copyright @ All Rights Reserved